Binnenschilderwerk huis in Den Haag

Binnenschilderwerk

In Den Haag hebben wij van een huis het complete schilderwerk verzorgd. Daarbij zijn alle aspecten meegenomen zodat het huis er niet alleen weer mooi uitziet maar dat het ook weer voor een flinke periode in orde is.

Kwaliteit betaalt zich tenslotte ook voor de lange termijn uit. Het binnenschilderwerk is in goed overleg met de klant uitgevoerd zodat de overlast minimaal is.

Schilderen Den Haag

In Den Haag hebben wij van een huis het complete schilderwerk verzorgd. Daarbij zijn alle aspecten meegenomen zodat het huis er niet alleen weer mooi uitziet maar dat het ook weer voor een flinke periode in orde is. Kwaliteit betaald zich tenslotte ook voor de lange termijn uit. Het binnenschilderwerk is in goed overleg met de klant uitgevoerd zodat de overlast minimaal is. Daarnaast hebben wij de klant met raad en daad bijgestaan. Samen kom je tenslotte tot het beste eindresultaat. Tijdens dit proces zijn de volgende stappen uitgevoerd:

Behandelingen houtwerk:

  • Schoonwassen en schuren met water en verfreiniger.
  • Kaal hout bijwerken.
  • Oneffenheden repareren en overgronden.
  • Het geheel twee maal behandelen met een hoogglanslak.

Behandelingen muren:

  • Oneffenheden repareren en opvullen.
  • Het geheel tweemaal behandelen met acryl muurverf.

 Het eindresultaat van het schilderwerk is een product wat weer een lange tijd mee kan gaan. Niet voor niets werken wij ook met kwalitatief goede merken. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van goede producten gaat het eindresultaat langer mee. Dit is niet alleen positief voor het resultaat maar ook voor uw portemonnee. Bent u ook nieuwsgierig wat Schilders- en onderhoudsbedrijf J. Kuijper voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van binnen- en buitenschilderwerk en het onderhoud van uw woning.

Binnenschilderwerk huis in Den Haag 0
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 1
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 2
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 3
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 4
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 5
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 6
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 7
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 8
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 9
Binnenschilderwerk huis in Den Haag 10
Vraag vrijblijvend een offerte aan: