Schilders weer volop buiten aan het werk

De eerste zonnestralen hebben Nederland inmiddels lang en breed bereikt. De gemiddelde temperatuur klimt weer omhoog en de luchtvochtigheid wordt weer wat aangenamer. Met al deze veranderingen is het 'buitenschilderseizoen' officieel weer geopend. En dat betekent uiteraard dat onze schilders weer volop buiten aan het werk zijn!

lees meer

Appartement renoveren Den Haag

De vakmensen van J.Kuijper hebben een mooi 'staaltje' werk geleverd... En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over de openslaande deuren! Wij zijn erg blij met het eindresultaat. En trots ook. Natuurlijk!

lees meer

Gevel en kozijnen schilderen Delfgauw

Een mooi project uit de spreekwoordelijke 'oude doos'. In de lente van vorig jaar hebben onze schilders deze woning volledig voorzien van een nieuwe witte verflaag! Niks geeft meer voldoening dan witte verf die net is aangezet. Vindt u ook niet?

lees meer

Renovlies aanbrengen woning Pijnacker-Nootdorp

Nieuwbouw en behang? Slimme keuze! Renovliesbehang aanbrengen bij een (nieuwbouw) woning is een logische en slimme keuze! Naast een mooi strak resultaat, heeft het ook nog functionele waarden! Dit behang versterkt namelijk en voorkomt scheurtjes bij werkende muren!

lees meer

Airless spuitwerk en stucen in Delft

Een nieuwe woning betekent ook vaak 'verbouwen'. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grote, je wilt hoe dan ook dat je nieuwe woning volledig aansluit op je eigen smaak. Vaak maakt een nieuwe kleur op de muur al een groot verschil!

lees meer

Schilders in Benoordenhout Den Haag

Voor dit project waren onze schilders werkzaam in de wijk Benoordenhout in Den Haag. Hier werden onze vakmensen ingezet voor het schilderwerk van kozijnen, boeidelen en (garage)deuren. Naast het schilderwerk, werd ook het nodige houtwerk hersteld.

lees meer

Schilderen deuren en kozijnen in Voorburg

Veel neerslag zijn we inmiddels wel gewend in Nederland en daar kunnen we helaas niks aan doen. Waar u wel wat aan kunt doen is zorgen voor bescherming. Bescherming van uw houtwerk, bescherming voor uw woning.

lees meer

Binnenschilderwerk in Delft

Van nieuwbouw tot bestaande bouw en weer terug. Voor dit project nemen wij u mee naar het karakteristieke Delft waar onze schilders hebben gewerkt aan een woning uit begin 1900. 

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: