Muren sauzen in Nootdorp

Nu het kwik weer richting het nulpunt daalt en de trekvogels massaal ons land verlaten, verhuizen ook onze vakmensen van buiten naar binnen. Kozijnen en daklijsten maken plaats voor binnenmuren en plafonds. Een kleurrijke start van het binnenschilderwerk seizoen is onlangs gemaakt in Nootdorp. 

lees meer

Kamer stucen

De werkweek van onze vakmannen bestaat niet alleen maar uit verf en kwasten. Maar dat wist u natuurlijk al. Ons bedrijf zet zich namelijk breed in en is naast expert in schilderen, ook expert op het gebied van stuc- en timmerwerk, renovaties en vliesbehang.

lees meer

Kozijnen schilderen in Voorburg

Onze schilders hebben onlangs mooi werk geleverd in Voorburg. De opdracht was dit keer vrij eenvoudig: de kozijnen aan de voorgevel moeten geschilderd worden. En als u de buitenkant van uw woning laat schilderen, dan gaat u natuurlijk voor de beste kwaliteit.

Met de jarenlange ervaring van ons schildersbedrijf is de keuze snel gemaakt, toch?

lees meer

Gehele woning schilderen: binnen en buiten!

U heeft een woning gekocht. Of dit nou nieuwbouw is of bestaande bouw, het kan uiteraard voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over het schilderwerk. De kleur is niet naar wens, de staat van het schilderwerk is niet meer in orde, of de kwaliteit en afwerking van het schilderwerk is niet van het gewenste niveau. 

lees meer

Specialist in houtrot herstel

Heeft u houtrot in uw kozijnen, deuren of ramen? Dan kunnen we in veel gevallen houtrot herstel toepassen. Houtrot blijft een veel voorkomend probleem. Regen, vorst en zon stellen uw schilderwerk op de proef. Wanneer uw schilderwerk niet meer dekkend is en het houtwerk langdurig door vocht wordt belast, kan er houtrot ontstaan.

lees meer

Spierwitte kozijnen in Leidschendam

Heerlijk. Witte kozijnen (en een blauwe voordeur). De bewoner van deze woning in Leidschendam zit de komende tijd met een glimlach van oor tot oor. Want wat is dit toch een heerlijk aangezicht. Vindt u ook niet?

lees meer

Trappenhuis schilderen VvE

Bij panden met meerdere bewoners en gemeenschappelijke gedeelten, is onderhoud een van de belangrijkste taken van de VvE. Het woongenot van de bewoners wordt erg beïnvloed door de staat van het pand. Periodiek onderhoud kan de VvE op lange termijn veel kosten en zorgen besparen. J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf is een perfecte partner voor uw VvE, groot of klein.

lees meer

Kleine verbouwing, groot verschil!

Gaat u een woning kopen of heeft u er onlangs een gekocht, maar is er weinig budget voor een verbouwing? Een verbouwing hoeft niet groot te zijn om een groot verschil te maken. Met enkele 'cosmetische' ingrepen kunt u toch vaak een groot verschil maken! 

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: